Smullen  in Goed Gefriuurd Keurmerk

Klanten beoordelen dit bedrijf met een gemiddelde Smulscore van:
9,8 / 10
(5 actuele Smulscores)

Cafetaria Ketting in Hoogvliet

Aan het plein van metrostation Hoogvliet is cafetaria Ketting gevestigd. Ketting ontvangt gasten als vrienden; het frituurbedrijf is in een vakblad omschreven als “een sociaal trefpunt dat swingt”. Hier besteedt men de hoogstpersoonlijkste aandacht aan de gast en bezorgt hem/haar een smaakvolle beleving.
Lees meerGeef je Smulscore

Cafetaria Lunchroom Emmy in Slagharen

Emmy is al lang een vaste waarde in Slagharen. In 1985 ontstond de cafetaria annex lunchroom uit een kruidenierswinkel. Gevestigd in een klein winkelcentrum, is Emmy tegenwoordig hét adresje in het dorp voor friet, snacks, broodjes, tosti’s, platemenu’s en meer. Lunchroom Emmy is bovendien populair bij gasten die koffie willen drinken met wat lekkers erbij.
Lees meerGeef je Smulscore

Cafetaria De Koedijk in Meppel

Cafetaria-lunchroom De Koedijk is recent gemoderniseerd. Hier kun je terecht op alle eetmomenten. Naast de koffie met huisgemaakt appelgebak is er royaal keuze uit luxe belegde broodjes. Bijzonder frietgerecht is patat Drenthe met reepjesvlees, Hollandse roerbakgroenten, gebakken ui en een gebakken ei. Het is één van de vele variaties in het segment ‘patat net even anders’.
Lees meerGeef je Smulscore

Manneken Pis – Stationsplein in Utrecht

De ambachtelijke frietmakers van Manneken Pis zijn sinds 2018 present op het foodplein tussen Hoog Catharijne en Utrecht CS. Naast zijn bekende dagverse frieten en andere frituurspecialiteiten, verkoopt het manneken hier fish and chips in twee variaties: fish and chips kibbeling en fish and chips lekkerbek.
Lees meerGeef je Smulscore

De Hof Staete in Koekange

Zaal, restaurant, catering én snackbar. Alle hardlopers uit de frituur zijn verkrijgbaar, inclusief de regionale snackspecialiteit de eierbal. De Hof Staete verkoopt op bord daarnaast menu’s met hamburger, schnitzel, loempia, spareribs, ossenhaas, varkenshaas en kippenvleugels. De locatie, een achtkantige schuur bij een manege aan de rand van een bos, is sfeervol.
Lees meerGeef je Smulscore

Bon Appetit in Rijsbergen

Het bedrijf van Kim en Edwin van Es gooide vaak hoge ogen bij vakwedstrijden. Dat is geen wonder. Bon Appetit heeft namelijk als hoogste doel om zijn gasten blij te maken met een mooie eetbeleving.
Lees meerGeef je Smulscore

Cafetaria Lammers – ’t Zand in Middelburg

Niet alleen in Middelburg, maar in de hele regio is de frituur aan de Banckertstraat een begrip. Al ruim een halve eeuw. “Wat Sjaak maakt dat smaakt” werd een staande uitdrukking. Sjaak Lammers is niet meer, de huidige eigenaar zweert wel bij “ouderwets lekker”.
Lees meerGeef je Smulscore

AnyTyme Snack & Dine in Lelystad

In winkelcentrum Palazzo is AnyTyme het adres voor alle eetmomenten van koffietijd tot het dineruur. Koffie geurt je tegemoet: dit was de eerste cafetaria met barista’s. De kwaliteit van snackgerechten en andere lekkernijen valt hier samen met een hoge graad van gastvrijheid. De culinaire creativiteit staat garant voor smakelijke verrassingen. 100 zitplaatsen binnen, royaal terras.
Lees meerGeef je Smulscore

Restaria Het Smulhuis in Reusel

“Gastvrije ontvangst bij jonge talenten in het frituurvak.” Aldus de keurmerk-inspecteurs van het Nederlands Frituurcentrum. Twintigers Iris en Mike willen gasten een smaakvolle beleving bieden in hun frituurspeciaalzaak met 50 zitplaatsen binnen en 40 op het terras. Royaal aanbod loaded friet onder de naam Topp’d Potato.
Lees meerGeef je Smulscore

Snacksalon De Schelp in Roelofarendsveen

Snacksalon De Schelp in Roelofarendsveen is van veel smaakmarkten thuis. Het aanbod aan lekkernijen is royaal. De Schelp heeft een cateringtak, maakt borrelplanken en serveert pizza’s. De frituur vormt sinds 1985 de basis van het familiebedrijf.
Lees meerGeef je Smulscore

Paul van Gurp sinds 1991 – Colmschate in Deventer

“Goed gefrituurd, da’s lekker genieten!” Fastservice restaurant en cateringbedrijf Paul van Gurp draagt deze boodschap al lang en met verve uit. Van Gurp en zijn medewerkers streven continu naar “de beste kwaliteit”.
Lees meerGeef je Smulscore

AnyTyme The Place To Be / De Erven in Emmeloord

The Place to Be is een bekend Emmeloords smuladres. Niet alleen in het centrum, maar ook in de wijk De Erven is het te vinden. Het assortiment van beide frituurspeciaalzaken komt overeen. AnyTyme The Place to Be biedt een keur aan gefrituurde snacks, maar verkoopt ook hamburgerbroodjes, stokbroodjes, shakebekers met salades en schnitzels.
Lees meerGeef je Smulscore

Restaria De Smickel in Son en Breugel

Bij Restaria De Smickel in Son en Breugel is het goed toeven. Niet alleen voor een tussendoortje of een lunch, maar zeker ook voor eten ter plekke. Bij het cafetaria-eethuis met 100 zitplaatsen binnen en 60 buiten genieten de gasten Bourgondisch maar voor cafetariaprijzen van biefstuk met friet, zalmfilet, varkenshaas, goed gevulde maaltijdsalades of één van de andere gerechten op de kaart.
Lees meerGeef je Smulscore

Eetsalon Marktzicht in Beusichem

Eetsalon Marktzicht heeft veel aandacht voor verantwoorde voeding. Snacks zónder paardenvlees. Frituurvet zónder palmvet, pinda, soja en anti-schuimmiddel E900. Brood van grote kwaliteit, zoals kruidig speltbrood en flatbread.
Lees meerGeef je Smulscore

Paul van Gurp sinds 1991 – De Vijfhoek in Deventer

Naast de hoofdvestiging aan de Holterweg in Deventer, heeft Paul van Gurp een tweede vestiging in het stadsdeel Vijfhoek. Deze is gericht op snelle (afhaal)service. De hoofdvestiging heeft 80 zitplaatsen binnen en 50 terrasstoelen, aan het Andriessenplein zijn dit in beide gevallen 50.
Lees meerGeef je Smulscore

BB Kitchen Westroijen in Tiel

Deze luxe en eigentijdse cafetaria is aangesloten bij de franchiseformule Big Bread Kitchen. Cafetariahouder Sheng Chen is hier eveneens de oprichter van.
Lees meerGeef je Smulscore
Klanten beoordelen dit bedrijf met een gemiddelde Smulscore van:
9,7 / 10
(80 actuele Smulscores)

Cafetaria ’t Hout in Helmond

Friturist Wilco van Seccelen is “in de aardappels en de friet geboren.” Van oudsher is bij ‘t Hout frietje Topa een bestseller, friet met tzatzikisaus, verse kipkebab van het spit, ui en chilisaus. Tevens frikandel Topa verkrijgbaar.
Lees meerGeef je Smulscore

Dutch American Diner de Heuve in Beuningen

Dutch American Diner De Heuve, “est 1994”. Deze lunchroom annex diner annex cafetaria heeft, naast een regulier frituurassortiment, Amerikaanse specialiteiten op de kaart. Zoals American burgers, subs, hotdogs, ribs, hotwings, muffins en milkshakes. Maar dus ook tal van frituursnacks van eigen bodem, uitsmijters en lunches. Slogan van De Heuve: “Dit ga je leuk vinden!”
Lees meerGeef je Smulscore

FrieteRia in Dronten

In 2001 gestart in een kleine snackwagen. In 2008 naar 480 vierkante meter nieuwbouw op een bedrijventerrein. Zie hier: FrieteRia en BrasseRia, de gecombineerde eetgelegenheden van Ria (en Tom) in Dronten. Eigentijds ouderwets gastgericht. Je voelt je hier meer dan welkom.
Lees meerGeef je Smulscore

Cafetaria de Es in Rijssen

“Een begrip in Rijssen.” Dat is de slogan van De Es. Bijzonder is het sfeervolle eetcafé achter dit Rijssense snackmekka anno 1965. Het assortiment gefrituurde lekkernijen, andere gerechten, dranken en shakes is royaal bij De Es.
Lees meerGeef je Smulscore

Restaria Het Stroink in Enschede

“Gemak, puur genieten en smaak, daar draait het om.” Aldus Restaria Het Stroink, gevestigd in winkelcentrum Het Stroink (Enschede-Zuidoost). Dit Restaria-adres is steeds vaker de keuze van smulpapen die willen eten voor een redelijke prijs. Vijftig zitplaatsen heeft de Restaria binnen en op het terras. Met haar beroepstrots geldt frituriste Jennifer Voets als een jonge ambassadrice van het frituurvak.
Lees meerGeef je Smulscore

Friethuys Tof in Helvoirt

Frank Spierings nam begin 2023 dit frietpaleis over van zijn voorgangers die het bedrijf 25 jaar uitbaatten. Frank heropende de zaak onder de naam Friethuys Tof.
Lees meerGeef je Smulscore

Restaria Boswinkel in Enschede

Boswinkel is al generaties lang een befaamde naam in Enschede en omstreken. Ondernemer Edwin Voets omschreef zijn frituurspeciaalzaak al als ‘restaria’ voordat hij zich bij de formule Restaria aansloot. Want naast gekende snackspecialiteiten kan de gast hier uitstekend terecht voor menu’s. Royaal is zowel de burgerkaart als het aanbod loaded fries ofwel topp’d potato.
Lees meerGeef je Smulscore

Cafetaria Ekenrooi in Waalre

Ekenrooi in Waalre is een gemoedelijke buurtcafetaria. Na meer dan dertig jaar trouwe dienst kennen de frituurders hun vaste klanten, die je eigenlijk beter ‘échte fans’ kunt noemen. Het aanbod in de aantrekkelijke snackvitrine stelt dan ook nooit teleur. Ekenrooi heeft voor elk wat wils. Zo zijn frikandellen tevens verkrijgbaar in de variaties vega, glutenvrij en halal.
Lees meerGeef je Smulscore
Klanten beoordelen dit bedrijf met een gemiddelde Smulscore van:
9,9 / 10
(23 actuele Smulscores)

Cafetaria De Steiger in Medemblik

Naast croquette De Steiger, de Steigerburger en andere hardlopende frituurspecialiteiten, heeft de sfeervolle Medemblikse cafetaria’s de nodige schotels, belegde broodjes en tosti’s. De Steiger serveert bovendien het hele jaar door softijsjes, vaak feestelijk en kleurrijk versierd.
Lees meerGeef je Smulscore

Happy Frites Ransdaal in Klimmen

Net als bij andere Happy Frites-zaken, bakken ze in Ransdaal de friet zelf vóór en af. De vestigingsplek is bijzonder: treinstation Ransdaal-Klimmen met een terras op het perron. Het design is geïnspireerd op Amerikaanse spoorbeleving van een eeuw geleden.
Lees meerGeef je Smulscore

Eethuis ’t Pleintje in Etten-Leur

Gestart in 1988, transformeerde eethuis ’t Pleintje tot een sfeervolle lunchroom annex frituur. De snacks en broodjes zijn hier smaakvol gepresenteerd in mooie bakkersvitrines. De friet is kakelvers bereid in eigen huis. Citaat: “Verse aardappelen, zo van het land bij ons in de frituur.”
Lees meerGeef je Smulscore

Cafetaria Catering Ophorst in Sprang-Capelle

Cafetaria Catering Ophorst is ruim twee decennia een vaste waarde in Sprang-Capelle. Op het bedrijf van Stan en Connie Ophorst is de slagzin “kwaliteit die vroeger zo gewoon was” helemaal van toepassing. Ophorst serveert uitsluitend de beste kwaliteit snacks en friet in een authentieke dorpscafetaria. Dit betekent: hier vind je nog groen lover tussen de snackschalen in de vitrine.
Lees meerGeef je Smulscore

Restaria Nieuwveld in Poortugaal

Restaria is een cafetaria annex restaurant. Het credo is: “Snel en lekker uit eten in een sfeervolle ambiance.” De keuze is reuze. Van carpaccio tot broodjes, burgers van de bakplaat, maaltijdsalades, schnitzelmenu’s en fish and chips. Daarnaast serveert Restaria Nieuwveld een keur aan Patat Toppers en populaire frituursnacks, inclusief de Rotterdamse kroepia.
Lees meerGeef je Smulscore

’t Wapen van Stellendam in Stellendam

“Een natuurlijke lach en een goed humeur staan bij ons voorop.” Aldus ’t Wapen van Stellendam. De brasserie met 140 zitplaatsen en een groot terras serveert pizza’s, menu’s, broodjes, pannenkoeken en natuurlijk frituurgerechten. Het bedrijf is aangesloten bij eethuisformule Plaza.
Lees meerGeef je Smulscore

Frituurspeciaalzaken die (nog) niet beoordeeld zijn door onze smulinspecteurs, maar wel aangesloten bij de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri):

Staat jouw favoriete cafetaria, snackbar of frituur er niet tussen en wil je hen toch belonen met een mooie Smulscore? Ga dan naar de online rating tool Smulscore.nl. Vul de gegevens in van het bedrijf dat jij hebt bezocht en geef je Smulscore.

Wanneer een representatief aantal reviews is ontvangen wordt het bedrijf bezocht door een Smulinspecteur. Is het bedrijf inderdaad een omweg waard, dan krijgen ze een vermelding in de Nationale Smulgids. Jouw mening telt!