Smullen  in Friesland

Klanten beoordelen dit bedrijf met een gemiddelde Smulscore van:
10 / 10
(7 gegeven Smulscores)

Family Appelscha in Appelscha

Bij Family Appelscha ben je te gast bij Jan en Alida, die als uitbaters van frituurspeciaalzaken de nodige vakprijzen wonnen. In een betoverende natuurlijke entourage serveert Family Appelscha broodjes, frietspecials en een keur aan burgers, maar ook maaltijdsalades en schnitzels. Tevens regionale speciaalbieren van Maallust.
Lees meerGeef je Smulscore

PéPé Snackservice in Franeker

PéPé Snackservice is een vaste waarde voor de inwoners van Franeker en omstreken. Ondernemer Tony Hoeben heeft de frituurgenen van zijn vader Paulus. Het enthousiasme voor gefrituurde lekkernijen en aanverwante smaken spat er hier van af. PéPé heeft een breed assortiment van snacks, friet, ijs en shakes, maar serveert daarnaast goede koffie en plates.
Lees meerGeef je Smulscore

Tom’s Cafetaria in Leeuwarden

“Sinds 1998 gewoon bijzonder goed. Ruim assortiment, ook vegasnacks en vegaburgers. Ze noemen ons ook wel de Burger Meester van Leeuwarden.” Dit schrijven Tom een Aafke over hun frituurspeciaalzaak vlakbij het oude stadion van voetbalclub Cambuur. De burgerkaart is dan ook uitgebreid, net als de keuze aan luxe broodjes onder de naam Broodje & Co.
Lees meerGeef je Smulscore

Frituurspeciaalzaken die (nog) niet beoordeeld zijn door onze smulinspecteurs, maar wel aangesloten bij de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri) krijgen een basisvermelding in de Smulgids.

Staat jouw favoriete cafetaria, snackbar of frituur er niet tussen en wil je hen toch belonen met een mooie Smulscore? Ga dan naar de online rating tool Smulscore.nl. Wanneer een representatief aantal reviews is ontvangen wordt het bedrijf bezocht door een Smulinspecteur. Is het bedrijf inderdaad een omweg waard, dan krijgen ze een vermelding in de Nationale Smulgids. Jouw mening telt!