Cafetaria en restaurant. Bij Restaria Blokzijl combineren ze beide. Er is een afhaalhoek voor patat, snacks, ijs en milkshakes en in het afgescheiden restaurantgedeelte kun je in huiselijke sfeer een hapje eten.
Eigenaren van de Restaria in het pittoreske Blokzijl zijn Berry Voerman, Makina Winters en haar dochter Janiek Rabbinge. Samen maakten ze hun droom waar door deze horecazaak te starten. Janiek werkte hiervoor als gastvrouw bij sterrestaurant Kaatje bij de Sluis en het Prins Mauritshuis in Blokzijl.
Dit bedrijf beschikt over het Goed Gefrituurd Keurmerk en heeft hiermee bewezen te staan voor Vakmanschap, Veiligheid & Hygiëne en Verantwoordelijkheid.
Maandag |   | Gesloten |
Dinsdag |   | 16:00 - 20:00 uur |
Woensdag |   | 16:00 - 20:00 uur |
Donderdag |   | 16:00 - 20:00 uur |
Vrijdag |   | 11:00 - 20:00 uur |
Zaterdag |   | 11:00 - 20:00 uur |
Zondag |   | 11:00 - 20:00 uur |