Smullen  in Noord-Brabant

Eetpaleis ’t Vosje in Berlicum

Eetpaleis ’t Vosje in het Brabantse land gaat voor smaak. “Wij hebben voor elk wat wils om lekkere trek te stillen,” zegt ’t Vosje zelf op zijn website. Naast gefrituurde lekkernijen, serveert ’t Vosje een keur aan belegde broodjes, salades, soepen en menu’s.
Lees meerGeef je Smulscore

Restaria den Doel in Bladel

Vele jaren zat Den Doel in een snackkraam. Bijna acht jaar geleden nam de restaria zijn intrek onderin een gloednieuw appartementencomplex. Het assortiment werd drastisch uitgebreid, zodat nu belegde broodjes en maaltijdsalades worden verkocht. Friet komt gesneden binnen, maar bakt Den Doel zelf voor.
Lees meerGeef je Smulscore

Eetwinkel Selissen in Boxtel

Eetwinkel Selissen omschrijft zichzelf als “het rustpuntje” van winkelcentrum Selissen in Boxtel. Afgezien van friet met mooie toppings, de zogenaamde Frites Toppers, kan de gast hier ook een frietje met ‘Belse mayonaise’ bestellen. Naast een keur aan snacks, is de burgerkaart uitgebreid en staan ook carpaccio en maaltijdsalades op het menu.
Lees meerGeef je Smulscore

Eetwinkel Reintje in Duizel

Cafetaria annex restaurant. Naast een royaal aanbod frituurgerechten, serveert Reintje pannenkoeken, salades en maaltijden. Maar ook friet met stoofvlees of goulash. Voilá, eetwinkel Reintje in het dorp Duizel. Reintje kent horizontale openingstijden: zeven dagen per week is iedereen welkom van 12.00 tot 21.00 uur.
Lees meerGeef je Smulscore

Restaria Oude Gracht in Eindhoven

Restaria Oude Gracht ging van vader op zoon. De derde generatie staat al klaar voor de opvolging. Het bedrijf voert een breed, deels ambachtelijk assortiment. Naast een keur aan gefrituurde snacks/gerechten ook pizza’s, tientallen schotels alsmede kipproducten en kipgerechten. Uitgebreid is de burgerkaart.
Lees meerGeef je Smulscore

Eethuis ’t Pleintje in Etten-Leur

Gestart in 1988, transformeerde eethuis ’t Pleintje tot een sfeervolle lunchroom annex frituur. De snacks en broodjes zijn hier smaakvol gepresenteerd in mooie bakkersvitrines. De friet is kakelvers bereid in eigen huis. Citaat: “Verse aardappelen, zo van het land bij ons in de frituur.”
Lees meerGeef je Smulscore

Kwalitaria Tra in Goirle

Sinds 1948 waren verschillende generaties Tra uitbaters van het eethuis in Goirle dat met ere de familienaam hoog houdt. Je zou kunnen spreken van “de kwaliteit die vroeger zo gewoon was”. Tra, tegenwoordig aangesloten bij de formule Kwalitaria, maakt twintig producten zelf, waaronder veel frituursnacks.
Lees meerGeef je Smulscore

Cafetaria ’t Hout in Helmond

Authentieke ambachtsfrituur. Keurmeesters van het Frituurcentrum noteerden: “Hier bakt men de vers gesneden aardappelen zelf. Naast verrukkelijk stoofvlees, kan de gast kiezen uit een keur aan toppings en huisgemaakte sauzen. Veel klanten rijden er voor om.”
Lees meerGeef je Smulscore

Restaria Het Smulhuis in Reusel

“Gastvrije ontvangst bij jonge talenten in het frituurvak.” Aldus de keurmerk-inspecteurs van het Nederlands Frituurcentrum. Twintigers Iris en Mike willen gasten een smaakvolle beleving bieden in hun frituurspeciaalzaak met 50 zitplaatsen binnen en 40 op het terras. Royaal aanbod loaded friet onder de naam Topp’d Potato.
Lees meerGeef je Smulscore

Bon Appetit in Rijsbergen

Het bedrijf van Kim en Edwin van Es gooide vaak hoge ogen bij vakwedstrijden. Dat is geen wonder. Bon Appetit heeft namelijk als hoogste doel om zijn gasten blij te maken met een mooie eetbeleving.
Lees meerGeef je Smulscore

Cafetaria J-Beez in Rosmalen

Geroemd wordt de gastvrijheid van Erik en Jacqueline van de Ven en hun team. Het aanbod aan gerechten is breed. Niet alledaags zijn de friet met pikante uiensaus, de drie gehaktbalvariaties, klassieke snacks als lihanboutje en sitosnack, het segment ‘supertjes’ en de frietgerechten met luxe toppings. De entourage beoordelen sommigen als gedateerd, anderen noemen die juist ‘authentiek’.
Lees meerGeef je Smulscore

Cafetaria Eeterij ‘t Stamhuijs in Schijndel

Dat cafetariahouders met een slagersachtergrond uitzonderlijk lekkere vleesgerechten kunnen maken, bewijst Cafetaria ’t Stamhuijs in Schijndel. Eigenaar Marijn Tilburgs stelt hoge eisen aan zijn producten en ontwikkelt zijn eigen recepten. Het resultaat: gerechten waar gasten voor terugkomen.
Lees meerGeef je Smulscore

Cafetaria Liana in Sint Willebrord

Liana is een begrip in Sint Willibrord. In 1977 gestart door Wim Wink, zwaait nu Tijmen Hartog de scepter. Bekend van zijn eigen Wimpysaus, verse friet, een keur aan huisgemaakte snacks, verrukkelijk stoofvlees, diverse schotels en friet met creatieve toppings. Liana serveert verder Chinees-Indische gerechten, maaltijdsalades, omeletten, warme broodjes, burgersandwiches en meer.
Lees meerGeef je Smulscore

Restaria De Smickel in Son en Breugel

Bij Restaria De Smickel in Son en Breugel is het goed toeven. Niet alleen voor een tussendoortje of een lunch, maar zeker ook voor eten ter plekke. Bij het cafetaria-eethuis met 100 zitplaatsen binnen en 60 buiten genieten de gasten Bourgondisch maar voor cafetariaprijzen van biefstuk met friet, zalmfilet, varkenshaas, goed gevulde maaltijdsalades of één van de andere gerechten op de kaart.
Lees meerGeef je Smulscore

Cafetaria Catering Ophorst in Sprang-Capelle

Cafetaria Catering Ophorst is ruim twee decennia een vaste waarde in Sprang-Capelle. Op het bedrijf van Stan en Connie Ophorst is de slagzin “kwaliteit die vroeger zo gewoon was” helemaal van toepassing. Ophorst serveert uitsluitend de beste kwaliteit snacks en friet in een authentieke dorpscafetaria. Dit betekent: hier vind je nog groen lover tussen de snackschalen in de vitrine.
Lees meerGeef je Smulscore

Cafetaria Ekenrooi in Waalre

Ekenrooi in Waalre is een gemoedelijke buurtcafetaria. Na meer dan dertig jaar trouwe dienst kennen de frituurders hun vaste klanten, die je eigenlijk beter ‘échte fans’ kunt noemen. Het aanbod in de aantrekkelijke snackvitrine stelt dan ook nooit teleur. Ekenrooi heeft voor elk wat wils. Zo zijn frikandellen tevens verkrijgbaar in de variaties vega, glutenvrij en halal.
Lees meerGeef je Smulscore

Frituurspeciaalzaken die (nog) niet beoordeeld zijn door onze smulinspecteurs, maar wel aangesloten bij de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri) krijgen een basisvermelding in de Smulgids.

Staat jouw favoriete cafetaria, snackbar of frituur er niet tussen en wil je hen toch belonen met een mooie Smulscore? Ga dan naar de online rating tool Smulscore.nl. Wanneer een representatief aantal reviews is ontvangen wordt het bedrijf bezocht door een Smulinspecteur. Is het bedrijf inderdaad een omweg waard, dan krijgen ze een vermelding in de Nationale Smulgids. Jouw mening telt!