Smulscore

Nederland telt natuurlijk veel meer frituurspeciaalzaken dan er staan vermeld in de eerste Nationale Smulgids (editie 2020). Jij kunt meehelpen om aan komende edities nog veel meer smakelijke smuladressen toe te voegen. Dat kun je doen door na een bezoek aan een cafetaria, snackbar of frituur jouw Smulscore te geven.

Staat het bedrijf al in de Smulgids dan kun je op deze website meteen jouw mening geven. Staat de door jouw bezochte frituurspeciaalzaak er (nog) niet tussen en wil je ze toch belonen met een mooie Smulscore? Ga dan naar onze online rating tool Smulscore.nl. Wie weet worden ze opgenomen in de volgende editie van de Nationale Smulgids, want ook jouw mening telt! En ja, je kunt natuurlijk ook jouw opbouwende kritiek kwijt.

Smulscores worden eerst gecontroleerd en pas zichtbaar zodra we van het betreffende bedrijf een representatief en evenwichtig aantal meningen hebben ontvangen.

Als jouw smuladres blijkt uit te blinken op het gebied van vakmanschap, veiligheid & hygiëne en verantwoordelijkheid, dan wordt het bedrijf mogelijk beloond met een vermelding in de volgende editie van de nationale Smulgids. Een beoordelingsbezoek van een smulinspecteur maakt onderdeel uit van de procedure. De editie 2021 van de nationale Smulgids verschijnt op maandag 16 november 2020.