Vlaams Friteshuis Van Gogh anno 1999 verwierf met zijn friet van eigen snit en ambachtssnacks landelijk faam. Friturist Arn Zuyderduin kiest niet voor een breed assortiment, zweert bij een beperkt aantal signatuursmaken. Naast de friet, komen stoofvlees, bamirol en kaassoufflé uit eigen keuken.
Speciale vermelding verdienen de ambachtelijke Amersfoortse kroket, de garnalenkroket en de Vincent vegakroket. Alle drie hebben ze het keurmerk Met Goud Bekroond. De ambachtsfriet wordt in vier portiegrootes verkocht, waaronder een ‘half proeffrietje’, een halve portie om jezelf te overtuigen.
Dit bedrijf liet onderstaande specialiteiten beoordelen door de keurmeesters van het Nederlands Frituurcentrum met een gouden bekroning als resultaat.
Dit bedrijf beschikt over het Goed Gefrituurd Keurmerk en heeft hiermee bewezen te staan voor Vakmanschap, Veiligheid & Hygiëne en Verantwoordelijkheid.