Over Smulgids

> Zo kom je aan de Smulgids

Frituurspeciaalzaken die vermeld staan in de Smulgids kun je vinden op deze website. De Smulgids zelf is verkrijgbaar bij alle bedrijven die in de gids vermeld staan, maar in de online versie vind je veel meer informatie over het bedrijf en kun je reviews lezen die frituurliefhebbers hebben geplaatst. Zit er (nog) geen bedrijf bij jou in de buurt en wil je de Smulgids toch hebben? Dan kun je een GRATIS exemplaar aanvragen via het contactformulier op deze website.

 

> Zo komen bedrijven in de Smulgids

  1. Een bedrijf is houder van het keurmerk Goed Gefrituurd en/of Met Goud Bekroond.
  2. Een representatief aantal klanten beoordelen een bedrijf met een hoge Smulscore *)
  3. Een bedrijf is voorgedragen door collega’s en/of branchedeskundigen *)

*) Een beoordelingsbezoek van een smulinspecteur maakt onderdeel uit van de procedure.

Bedrijven kunnen de online rating tool Smulscore.nl (onderdeel van de Smulgids) GRATIS inzetten. Met aanvullend promotiemateriaal kunnen ze hun klanten actief om hun mening vragen, want ook hun mening telt om in de Smulgids te komen. Aan het bezoek van de smulinspecteur zijn geen kosten verbonden.

Frituurprofessionals die vinden dat hun bedrijf ook een omweg waard is, kunnen dit kenbaar maken via het contactformulier. Bedrijven die aangeven de online rating tool Smulscore.nl actief te gaan gebruiken ontvangen GRATIS een eerste set flyers.

 

De editie 2021 van de nationale Smulgids verschijnt op maandag 16 november 2020.

NAAR SMULGIDS EDITIE 2020

 

> Online rating tool Smulscore.nl

Staat het bedrijf in de Smulgids editie 2020 dan kan via bovenstaande link meteen een Smulscore worden gegeven. Er zijn frituurspeciaalzaken die op hun website een rechtstreekse link hebben geplaatst naar hun vermelding op Smulscore.nl of een link die uitkomt bij hun webpagina binnen de digitale versie van de Nationale Smulgids. Een speciale link met een afbeelding van Smulscore.nl met realtime de actuele score kan door bedrijven via het contactformulier worden aangevraagd bij het Nederlands Frituurcentrum.

Staat de bezochte frituurspeciaalzaak (nog) niet met een officiële vermelding in de Smulgids en wil de frituurliefhebber het bedrijf toch belonen met een mooie Smulscore, dan wordt hij verwezen naar de online rating tool Smulscore.nl.

En ja, frituurliefhebbers kunnen op Smulscore.nl natuurlijk ook hun opbouwende kritiek kwijt.

 

> Wanneer en hoe lang worden Smulscores getoond?

Smulscores die worden gegeven worden niet direct getoond, omdat ze eerst worden gecontroleerd of ze voldoen aan de voorwaarden. Ook worden de gegeven Smulscores bij een frituurspeciaalzaak op deze website pas zichtbaar wanneer van dit bedrijf een representatief aantal meningen zijn ontvangen. Onvolledig ingevulde reviews of reviews die niet opbouwend zijn, worden geweigerd. Kritiek geven mag, maar graag op een manier waar de ondernemer iets mee kan.

Goedgekeurde Smulscores worden maximaal 12 maanden getoond. Het cijfer wat hierop wordt gebaseerd verdwijnt van de website, zodra er te weinig actuele Smulscores beschikbaar zijn. Hiermee willen we het beeld over de frituurspeciaalzaken zo actueel mogelijk houden.

We adviseren ondernemers om de reviews regelmatig te bespreken met de medewerkers en zonodig maatregelen te nemen om producten en/of dienstverlening (verder) te verbeteren. Reageren op reviews is niet mogelijk.

 

 

Jouw mening telt!