Goed Gefrituurd

Bij ProFri wordt het keurmerk Goed Gefrituurd vanaf 2024 de basis van het lidmaatschap. Dit betekent dat op termijn alle frituurspeciaalzaken die bij de vakvereniging zijn aangesloten, uitblinken in Vakmanschap, Veiligheid & Hygiëne en Verantwoordelijkheid, de drie V’s die de pijlers vormen van het keurmerk. Via het keurmerk én het lidmaatschap kunnen cafetaria’s, snackbars en frituren zich nog duidelijker profileren richting de Nederlandse consument.

Frituurspeciaalzaken die houder zijn van het keurmerk Goed Gefrituurd ondergingen uitgebreide audits op tal van aspecten die voor de kritische hedendaagse consument van belang zijn. Keurmerkhouders hebben aangetoond dat ze met hun bedrijf op de drie genoemde onderdelen uitblinken. Naast een eervolle vermelding op de consumentenwebsite Goedgefrituurd.nl, verwerven bedrijven ook een positie in de Nationale Smulgids.

 

Wat zijn de kosten

Het Goed Gefrituurd Keurmerk is gekoppeld aan het lidmaatschap van de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri). Dit keurmerk is dus exclusief voor leden van deze vakvereniging.

Aspirant-leden en leden met een basis-lidmaatschap betalen voor de aanvraag 270 euro en met een plus-lidmaatschap slechts 150 euro. Wanneer het keurmerk is behaald dan wordt het lidmaatschap met ingang van het nieuwe contributiejaar automatisch omgezet naar het ProFri Pro lidmaatschap.

 

Leden van ProFri die het keurmerk nog niet hebben behaald kunnen hier klikken en de aanvraag direct in gang zetten.