Snackpoint De Passage in het Friese Wolvega staat bekend om gastvrijheid, het brede assortiment en producten van de hoogste kwaliteit. Ondernemer Menno de Koe, die de zaak in 2014 opende, werkt daarvoor onder meer samen met verschillende ambachtelijke toeleveranciers. Daarom heeft De Passage veel producten in huis die uniek zijn in de regio.
Zo wordt het populaire stoofvlees gemaakt en geleverd door slagerij Kieboom in Rotterdam. Van dezelfde slagerij heeft De Passage een ambachtelijke frikandel op de kaart staan, genaamd de FrikanNel. Deze frikandel is eerder Met Goud Bekroond door de keurmeesters van het Nederlands Frituurcentrum.
Ook ijsliefhebbers zijn bij Snackpoint De Passage aan het goede adres. De cafetaria biedt ‘alles wat je maar kunt bedenken’: softijs, tornados, coupes met verse vruchten, allerlei toppings en verrukkelijke milkshakes.
Dit bedrijf beschikt over het Goed Gefrituurd Keurmerk en heeft hiermee bewezen te staan voor Vakmanschap, Veiligheid & Hygiëne en Verantwoordelijkheid.
Maandag |   | Gesloten |
Dinsdag |   | 11:30 - 20:00 uur |
Woensdag |   | 11:30 - 20:00 uur |
Donderdag |   | 11:30 - 20:00 uur |
Vrijdag |   | 11:00 - 20:00 uur |
Zaterdag |   | 11:00 - 20:00 uur |
Zondag |   | 11:30 - 20:00 uur |