Claim je gratis vermelding in de Smulgids

 

Jouw bedrijf is voorgedragen voor een vermelding in de Nationale Smulgids,

Je kunt deze gratis vermelding claimen door je in te schrijven. We vragen o.a. om de basisgegevens van jouw bedrijf en de voordracht te onderbouwen met een motivatie van jouw kant. Ook vragen we je om een aantal foto’s te uploaden die we kunnen gebruiken bij de beoordeling van de voordracht en jouw mogelijke vermelding in de Smulgids.

De basis voor een positie in de Smulgids wordt bepaald door de mate waarin jouw bedrijf de kernkwaliteiten deskundigheid, vakbekwaamheid, gastvrijheid, voedselveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit uitdraagt.

Deze begrippen zijn samengevoegd tot drie pijlers:

  • Vakmanschap
  • Veiligheid & Hygiëne
  • Verantwoordelijkheid

Op het inschrijfformulier kun je aangeven in welke mate jouw bedrijf aan deze pijlers voldoet.

Een bezoek van een van onze Smulinspecteurs maakt onderdeel uit van de procedure. Deze mystery guest let op de volgende onderdelen:

  1. Gebruik nieuwe media
  2. Uitstraling van het bedrijf
  3. Gastvrijheid en professionaliteit medewerkers
  4. Productpresentatie en kwaliteit

De rapportage van het mystery guest bezoek wordt samen met het inschrijfformulier met daarin jouw onderbouwing, ter beoordeling voorgelegd aan het Smulcomité. Zij bepalen of de voordracht wordt omgezet in een daadwerkelijke vermelding.

Wil je jouw gratis vermelding claimen?

KLIK DAN HIER

Na inschrijving kun je gratis gebruikmaken van de online rating tool Smulscore.nl, waarmee je nog een extra Award kunt behalen.

LET OP!
Je kunt jouw gratis vermelding claimen
tot en met 31 augustus 2023